Particuliere thuiszorg Oosterhout

Particuliere thuiszorg in Oosterhout is juist voor u als u zich tijdelijk of permanent in een situatie bevind waar ondersteuning nodig is. Dit kan zijn wanneer u een herstelperiode tegemoet gaat na een operatie, of wanneer u te maken krijgt met ziekte of ongemakken. Het is dan fijn om professionele zorgverleners over de vloer te hebben, zodat u zeker bent van betrouwbare zorg. Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor verschillende vormen van particuliere thuiszorg. Er is door ons op iedere zorgvraag een passend antwoord te vinden.

Onze specialisaties

Wat houdt particuliere thuiszorg in Oosterhout in? Bij particuliere thuiszorg is het zo dat u zelf de touwtjes in handen hebt. U bepaalt hoeveel zorg u afneemt, en in welke vorm dat wordt geboden. Heeft u of een familielid zorg bij de ziekte van Alzheimer nodig? Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden in een gesprek met onze zorgcoördinator. Ook voor nachtzorg en 24-uurs zorg is het mogelijk ons in te schakelen. Wat de omstandigheden ook zijn, we stemmen de zorg volledig af op wat uw persoonlijke wensen en behoeften zijn.

Ook voor nachtzorg en 24-uurs zorg is het mogelijk ons in te schakelen. Wat de omstandigheden ook zijn, we stemmen de zorg volledig af op wat uw persoonlijke wensen en behoeften zijn.

Zorg met aandacht en respect

Onze zorg wordt gekenmerkt door persoonlijke aandacht en veel zorgcomfort. We houden, bij het invullen van de zorg, altijd rekening met wat u kunt en wat u wilt. Zo kunnen we, waar de situatie dat toelaat, allerlei activiteiten met u ondernemen. Denk hierbij aan wandelen, samen koken of boodschappen doen. We zijn er immers niet alleen om u te verzorgen en te verplegen, ook ons gezelschap speelt vaak een grote rol bij het creëren van een fijn, vertrouwd gevoel. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan informatie aan via de website of bel ons via het nummer 020 – 63 66 837.

Lees meer bij Zuster Jansen
Artikelen
ARTIKELEN ARCHIEF